2009-10-12

Löv

Jag har tittat igenom mina album och hittat en massa höstbilder! Lite synd att jag mest fotat vackra löv i solsken, när den svenska hösten oftast bjuder på regn och kyliga vindar. Jag får bli bättre på att dokumentera än att försköna verkligheten.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

6 kommentarer:

 1. inspirerande kollage!//Stina

  SvaraRadera
 2. Camilla Alriksson13 oktober 2009 19:24

  För mig får du gärna fortsätta försköna. Den verkliga, kyliga och regninga hösten räcker så bra för mig. Vänta här nu . . . jag låter precis som en sådan där som vill att konst skall vara vacker att titta på och gå att se vad det föreställer. Hmm ... ja, det kanske inte är så dumt i alla fall. Allt beror väl på vad man har för syfte, kanske?

  SvaraRadera
 3. Första bilden: Sjukt snyggt, älskar hur färgerna är, riktigt varma och välkomnande och den lilla snurren på lövet ger verkligen en touch som höjer helheten!

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder!w Älskar dina färger och hur du arbetar med bilderna! Önksar jag var hälften så duktig. Imponerad!

  SvaraRadera
 5. Har tittat på dina bilder här och jag håller med om att verkligheten blir bäst när den kommer på bild. Att gå ut en halvregnig dag och fotografera vattendroppar (som jag har gjort) är inte så trevligt. Men när det kommer på bild blir det genast så mycket trevligare:-)

  SvaraRadera